CV Pelletkachels

CV Pelletkachels: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

CV pelletkachels worden gestookt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. CV pelletkachels branden ook nog eens met een heel hoog rendement en zijn dus zuinig met hun brandstof.

CV Pelletkachels zijn makkelijk in gebruik

CV Pelletkachels hoeven niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de CV pelletkachels kunnen met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de CV pelletkachels heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor CV pelletkachels kiezen die zijn uitgerust met een thermostaat. Die zullen zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van CV pelletkachels met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur!

Koop uw CV Pelletkachels bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen CV pelletkachels, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw CV pelletkachels of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Koop onze CV pelletkachels via onze website!

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke CV pelletkachel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: CV pelletkachels zijn de verwarming van de toekomst!

ContactProducten