Hout cv kachel

Een hout cv kachel: houtkachel en cv ketel in één

Een hout cv kachel is een houtkachel en een cv-ketel in één. De hout cv kachel wordt in de huiskamer geïnstalleerd zodat u kunt genieten van een prachtig houtvuur. Het vuur verwarmt echter niet alleen de huiskamer, maar ook het water van de centrale verwarming.

Een hout cv kachel is milieuvriendelijk

De hout cv kachel wordt net als een gewone houtkachel gestookt op blokken hout. Deze worden echter door vergassing op een zeer efficiënte manier verbrand, zodat u lang doet met uw houtvoorraad. Het stoken van hout is CO2-neutraal, dus het verwarmen met een houtkachel is milieuvriendelijker dan het stoken van gas.

Een hout cv kachel is praktisch

Bij een gewone houtkachel wordt de huiskamer snel te warm, terwijl de rest van het huis helemaal niet verwarmd wordt. Doordat 70% van de warmte van een hout cv kachel in uw centrale verwarming wordt opgenomen en maar 30% als stralingswarmte de kamer ingaat heeft u dat probleem bij een hout cv kachel nooit meer.
Bovendien hoeft een hout cv kachel niet handmatig te worden aangestoken of geregeld. Elektronische bediening en een thermostaat maken uw hout cv uiterst gebruiksvriendelijk.

Koop uw hout cv kachel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen hout cv kachel, maar ook pelletketels en -kachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw hout cv kachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een hout cv kachel van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels en ketels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke hout cv kachel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: de hout cv kachel is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten