Hout cv

Hout cv, dat is goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen

Een hout cv is, het woord zegt het al, een centrale verwarming die niet op gas, maar op hout gestookt wordt. Door het gebruik van deze goedkope brandstof bent u voordeliger uit dan bij het stoken van gas.

Een hout cv is milieuvriendelijk

De hout cv kachel wordt gestookt op blokken hout. Deze worden door vergassing op een zeer efficiënte manier verbrand, zodat u lang doet met uw houtvoorraad. Het stoken van hout is CO2-neutraal, dus het verwarmen met een houtkachel is veel milieuvriendelijker dan het stoken van fossiele brandstoffen.

Een hout cv is gebruiksvriendelijk

De ketel van een hout cv wordt uit het zicht geïnstalleerd, net als een gasketel. Een hout cv hoeft niet handmatig te worden aangestoken of geregeld. Elektronische bediening en een thermostaat maken uw hout cv uiterst gebruiksvriendelijk. Bijvullen is eenvoudig en hoeft in een normale winter maar één keer per dag te gebeuren.

Koop uw hout cv bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen hout cv, maar ook pelletketels en -kachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat uiteraard ook de montage van uw hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een hout cv van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels en ketels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke hout cv goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: de hout cv is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten