Houtpelletkachel

De houtpelletkachel: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

Een houtpelletkachel is een kachel die gestookt wordt met staafjes samengeperst hout dit noemt men een pellet. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Een houtpelletkachel brandt ook nog eens met een heel hoog rendement dit komt door de electronische regeling van de hoeveelheid lucht en pellets .Wat de pelletkachel dus weer zuinig maakt met het verbruik.

Een houtpelletkachel is makkelijk in gebruik

Een houtpelletkachel hoeft niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de houtpelletkachel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de houtpelletkachel heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor een houtpelletkachel kiezen die is uitgerust met een thermostaat. Die zal zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van een houtpelletkachel met een timer of zelfs wifi. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur! Of u steekt op het werk de kachel aan aan met de app , zodat het al heerlijk warm is wanneer u thuis komt.

Koop uw houtpelletkachel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen houtpelletkachel, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw houtpelletkachel of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een houtpelletkachel van de allerhoogste kwaliteit en monteren deze deskundig .

Showroom

In onze showroom kunt u een 12 van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kijken hoe groot u huis is maar ook hoe goed u huis is geïsoleerd , dan bereken we welke houtpelletkachel het best geschikt is voor u .  Komt u dus eens langs bij Groenverwarmen en laat u overtuigen: de houtpelletkachel is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten