Mcz pelletkachel

Mcz pelletkachel

Bent u op zoek naar een Mcz pelletkachel, kijk dan niet verder. De Mcz pelletkachels zijn leverbaar in verschillende kleurstellingen. De zijpanelen zijn verkrijgbaar in keramiek en speksteen. Het keramiek is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Uniek is de mogelijkheid om de Mcz pelletkachel ook te laten branden zónder convectieventilator.

De Mcz pelletkachel is makkelijk in gebruik

U kunt ook voor een pelletkachel kiezen die is uitgerust met een thermostaat. Die zal zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van een pelletkachel met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al verwarmd door de pelletkachel.

Kachel laten inbouwen door Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist op het gebied van duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren verschillende modellen Mcz pelletkachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook de montage van uw pelletkachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij bouwen graag een Mcz kachel van de allerhoogste kwaliteit in.

Showroom

Wilt u graag met uw eigen ogen een pelletkachel zien branden? In onze showroom kunt u een aantal van onze pelletkachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uitgebreid de tijd om u onze kachels te demonstreren. Wij kunnen op basis van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies uitrekenen welke pelletkachel het meest geschikt voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: wij bouwen uw kachel graag voor u in!

ContactProducten