Pelletkachel

De pelletkachel: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

Een pelletkachel is een kachel die gestookt wordt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Een pelletkachel brandt ook nog eens met een heel hoog rendement en is dus zuinig met zijn brandstof.

Een pelletkachel is makkelijk in gebruik

Een pelletkachel hoeft niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de pelletkachel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de pelletkachel heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor een pelletkachel kiezen die is uitgerust met een thermostaat. Die zal zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van een pelletkachel met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur!

Koop uw pelletkachel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pelletkachel, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw pelletkachel of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een pelletkachel van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke pelletkachel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: de pelletkachel is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten