Pellet CV kachels

Pellet CV kachels: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

Pellet CV kachels worden gestookt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Pellet CV kachels branden ook nog eens met een heel hoog rendement en zijn dus zuinig met hun brandstof.

Pellet CV kachels zijn makkelijk in gebruik

Pellet CV kachels hoeven niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de pellet CV kachels kunnen met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de pellet CV kachels heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor pellet CV kachels kiezen die zijn uitgerust met een thermostaat. Die zullen zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van pellet CV kachels met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur!

Koop uw pellet CV kachel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pellet CV kachels, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw pelletkachel of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen pellet CV kachels van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke pelletkachel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: pellet CV kachels zijn de verwarming van de toekomst!

ContactProducten