Pellet Kachel

De pellet kachel: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

Een pellet kachel is een kachel die gestookt wordt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Een pellet kachel brandt ook nog eens met een heel hoog rendement en is dus zuinig met zijn brandstof.

Een pellet kachel is makkelijk in gebruik

Een pellet kachel hoeft niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de pellet kachel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de pellet kachel heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor een pellet kachel kiezen die is uitgerust met een thermostaat. Die zal zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van een pellet kachel met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur!

Koop uw pellet kachel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pellet kachel, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw pellet kachel of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een pellet kachel van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke pellet kachel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: de pellet kachel is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten