Pelletkachels CV

Pelletkachels CV: milieuvriendelijk en goedkoop een lekker warm huis

Pelletkachels CV worden gestookt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Pelletkachels CV branden ook nog eens met een heel hoog rendement en zijn dus zuinig met hun brandstof.

Pelletkachels CV zijn makkelijk in gebruik

Pelletkachels CV hoeven niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de pelletkachels CV kunnen met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de pelletkachels CV heeft u nooit te maken met roet, as of rook aan uw handen of in uw kamer.

Thermostaat of timer

U kunt ook voor pelletkachels CV kiezen die zijn uitgerust met een thermostaat. Die zullen zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Er is ook de mogelijkheid van pellet kachels CV met een timer. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al behaaglijk verwarmd door een gezellig houtvuur!

Koop uw pelletkachels CV bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pelletkachels CV, maar ook houtgestookte cv-installaties en houtvergassers. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook montage van uw pelletkachel CV of hout cv door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen pelletkachels CV van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke pelletkachel goed voor u is. Komt u dus gerust eens langs en laat u overtuigen: pelletkachels CV zijn de verwarming van de toekomst!

ContactProducten