Pelletkachels Prijzen

Pelletkachels prijzen: goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen

Pelletkachels zijn cv-ketels die gestookt worden met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Pelletkachels branden ook nog eens met een heel hoog rendement en is dus zuinig met zijn brandstof.

Pelletkachels zijn makkelijk in gebruik

Pelletkachels hoeven niet handmatig te worden aangestoken. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de ketel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Pelletkachels hebben een vrij groot intern reservoir voor pellets, waardoor hij niet al te vaak hoeft te worden bijgevuld. Laat u uw pelletkachel uitrusten met een extra buffervat voor pellets, dan heeft u er helemaal nauwelijks omkijken naar.

Een pelletkachel is veilig

Door het gesloten systeem van de pelletkachels hoeft u zich nooit zorgen te maken over rook, roet of giftige gassen in de stookruimte. Doordat pelletkachels dubbelwandig zijn en zeer efficiënt geven ze  ook nauwelijks warmte af aan hun omgeving.

Prijzen van pelletkachels bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pelletkachels. Service begint bij ons met een goed en uitgebreid advies en omvat uiteraard ook de montage van uw pelletkachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een pelletkachel van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels en ketels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis de prijs van een pelletkachel precies uittrekenen. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: pelletkachels zijn de verwarming van de toekomst!

ContactProducten