Pelletketel

Een pelletketel: goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen

Een pelletketel is een cv-ketel die gestookt wordt met staafjes samengeperst hout. Deze pellets worden gemaakt van houtafval en zijn daardoor milieuvriendelijk, CO2-neutraal en goedkoop. Een pelletketel brandt ook nog eens met een heel hoog rendement en is dus zuinig met zijn brandstof.

Een pelletketel is makkelijk in gebruik

Een pelletketel hoeft niet handmatig te worden aangestoken. De toevoer van de pellets wordt volledig elektronisch geregeld en de ketel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Een pelletketel heeft een vrij groot intern reservoir voor pellets, waardoor hij niet al te vaak hoeft te worden bijgevuld. Laat u uw  pelletketel uitrusten met een extra buffervat voor pellets, dan heeft u er helemaal nauwelijks omkijken naar.

Een pelletketel is veilig

Door het gesloten systeem van de pelletketel hoeft u zich nooit zorgen te maken over rook, roet of giftige gassen in de stookruimte. Doordat een pelletketel dubbelwandig is en zeer efficiënt geeft hij ook nauwelijks warmte af aan zijn omgeving.

Koop uw pelletketel bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist in duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren op dat gebied verschillende modellen pelletketel. Service begint bij ons met een goed en uitgebreid advies en omvat uiteraard ook de montage van uw pelletketel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij verkopen u alleen een pelletketel van de allerhoogste kwaliteit.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze kachels en ketels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij rustig de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies voor u uitrekenen welke pelletketel goed voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: de pelletketel is de verwarming van de toekomst!

ContactProducten