Piazzetta kachels
Piazzetta is puur design met zijn innovatie en vorm

Nieuwe technische oplossingen hebben zich binnen de stijl en het ontwerp van deze mooie kachels gemarkeerd. Dankzij het kundige en artistieke gebruik van Majolica heeft Piazzetta  een mooie collectie hout-, pellet- en gaskachels.

Er is een breed scala aan ronde kachels, die de innovatieve HSS (Heat Storage System) kan huisvesten voor houtkachels.

Piazzetta hout-, pellet- en gaskachels

Piazzetta pelletkachels hebben een nieuwe circulaire branderkamer, waarin een nieuwe stylistische oplossing zit die een hoge mate van efficiency vertegenwoordigt. De eenvoud van gas: met een nieuwe lijn introduceert Piazzetta deze nieuwe kachels voor u.

Het verlangen naar voortdurende verbeteringen betekent dat alle procedures op ontwikkeling en analyse gericht zijn om Piazzetta producten nog beter, stiller en zuiniger te maken, hier wordt veel tijd en geld ingestoken.

Maximale aandacht voor veiligheid, eenvoud in bediening, efficiëntie, een lager verbruik, en gevoeligheid voor het milieu hebben geleid tot producten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant.

De zoektocht naar innovatieve oplossingen heeft ertoe geleid dat Piazzetta  een aantal internationale patenten heeft ontwikkeld, die de exclusieve kenmerken van Piazzetta vormen. Deze ontwikkeling van Piazzetta producten wordt ook erkend door een aantal van de meest veeleisende internationale certificerende instanties.

Showroom

Groenverwarmen heeft veel ervaring met dit merk en heeft al vele kachels geplaatst. In onze showroom kunt u een aantal van onze Piazzetta pelletkachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uitgebreid de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies uitrekenen welke pelletkachel geschikt voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: wij bouwen een pelletkachel graag voor u in!