Piazzetta pelletkachel

Stijlvolle Piazzetta pelletkachel

Het Noord-italiaanse kachelmerk Piazzetta heeft meer al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van pelletkachels. Piazzetta produceert stijlvolle en kwalitatieve pelletkachels met minutieuze afwerking. Alle onderdelen van de kachels worden uitgebreid getest in het laboratoria van Piazzetta om aan de hoogste kwaliteitsnormen van een Piazzetta pelletkachel te voldoen.

De Piazzetta pelletkachel is makkelijk in gebruik

Een pelletkachel hoeft niet handmatig te worden aangestoken, zoals een houtkachel. De toevoer van de pellets wordt elektronisch geregeld en de Piazzetta pelletkachel kan met een druk op de knop aan- of uitgezet worden. Door het gesloten systeem van de pelletkachel heeft u nooit te maken met rook, as of roet aan uw handen of in uw kamer.

Verwarm instellingen

De Piazzetta pelletkachel is programmeerbaar per dag, per week en/of per weekend. Daarnaast kan de pelletkachel zichzelf inschakelen als het te koud wordt in de kamer en weer uitgaan als het warm genoeg is. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al verwarmd door een gezellig houtvuur!

Piazzetta pelletkachel laten inbouwen bij Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist op het gebied van duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren verschillende modellen Piazzetta pelletkachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook de montage van uw pelletkachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij bouwen graag een stijlvolle Piazzetta van de allerhoogste kwaliteit in.

Showroom

In onze showroom kunt u een aantal van onze Piazzetta pelletkachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uitgebreid de tijd om u onze producten te demonstreren. Wij kunnen aan de hand van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies uitrekenen welke pelletkachel geschikt voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: wij bouwen een pelletkachel graag voor u in!

ContactProducten