Rika pelletkachel

Rika pelletkachel

Meer dan 60 jaar geleden is het familiebedrijf Rika opgericht, het bedrijf is tegenwoordig uitgegroeid tot een toonaangevende kachel fabrikant. Een Rika pelletkachel is gegarandeerd ‘Made in Austria’. Rika presenteert zich als vooruitstrevende, milieubewuste en duurzame kachel fabrikant. De pelletkachels van Rika combineren eenvoudige bediening en innovatie met maximaal rendement en een prachtig ontwerp. Diverse certificaten van de strengste testbureau’s tonen de ecologische gerichtheid van Rika aan.

De Rika pelletkachel voor elke portemonnee

Rika heeft voor elke portemonnee de juiste pelletkachel, van betaalbaar tot exclusief. Ook voor elke doelgroep en woonomgeving is er een passende Rika pelletkachel, van modern tot traditioneel. De Rika pelletkachels hebben een robuuste uitstraling maar maken bijna geen geluid. De kachels zijn uitgerust met een thermostaat maar kunnen ook handmatig bedient worden. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al verwarmd door de pelletkachel.

Kachel laten inbouwen door Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist op het gebied van duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren verschillende modellen Rika pelletkachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook de montage van uw pelletkachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij bouwen graag een Rika kachel van de allerhoogste kwaliteit in.

Showroom

Wilt u graag met uw eigen ogen een pelletkachel zien branden? In onze showroom kunt u een aantal van onze pelletkachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uitgebreid de tijd om u onze kachels te demonstreren. Wij kunnen op basis van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies uitrekenen welke pelletkachel het meest geschikt voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: wij bouwen uw kachel graag voor u in!

ContactProducten