Superior pelletkachels

Superior pelletkachels

Superior pelletkachels zijn in staat een thuisomgeving te verwarmen met een milieuvriendelijke en zuinige verbranding. De pelletkachels van Superior zorgen voor een volledige verbranding, met lagere emissies en goede rendementen. Ze combineren uitstekende kwaliteit met een scherpe prijs en bieden de volgende voordelen:

  • Lage uitstoot
  • Hoog rendement
  • Eenvoudige installatie
  • Praktische bediening
  • Gemakkelijk onderhoud
  • Gelakt staal bekleding
  • Keramisch glas

De Superior pelletkachel voor elke portemonnee

Superior heeft voor elke portemonnee de juiste pelletkachels, van betaalbaar tot exclusief. Ook voor elke doelgroep en woonomgeving zijn er een passende Superior pelletkachels, van modern tot traditioneel. De kachels zijn uitgerust met een thermostaat maar kunnen ook handmatig bedient worden. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends beneden komt en de kamer is al verwarmd door de pelletkachel!

Kachel laten inbouwen door Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is specialist op het gebied van duurzaam, zuinig en kostenbesparend verwarmen. Wij leveren verschillende modellen Superior pelletkachels. Service begint bij ons met een goed advies en bevat ook de montage van uw pelletkachel door onze vakmensen, geheel naar uw wens. Wij bouwen graag een Superior kachel voor u in.

Showroom

Wilt u graag met uw eigen ogen Superior pelletkachels zien branden? In onze showroom kunt u een aantal van onze pelletkachels in werking zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uitgebreid de tijd om u onze kachels te demonstreren. Wij kunnen op basis van hoe groot en hoe goed geïsoleerd uw huis is ook precies uitrekenen welke pelletkachel het meest geschikt voor u is. Komt u dus eens langs en laat u overtuigen: wij bouwen de kachel graag voor u in!

ContactProducten