Pellet terrasverwarmers en Tuinhaarden BBq's etc etc

Pellet terrasverwarmers en Tuinhaarden BBq's etc etc Green -Flame Louge Pellet Heater BPH-R80


De Green -Flame Louge Heater is echt een ding voor mannen.

De stoere RVS BPH-R80 Lounge Heater vullen met pellets, aansteken, drankje halen en dan lekker onderuit in je loungestoel buiten genieten van de warmte en de vlam.
Of wat denkt u van de extra sfeer tijdens een gezellige barbecue!!
Door zijn formaat past deze pellet kachel perfect bij ieder tuin- en lounge set. Het formaat en het gewicht zorgen er ook voor dat de heater ook nog eens gemakkelijk op te bergen is.

Naast het feit dat verwarmen met pellets goedkoop en duurzaam is, is het verwarmen met pellets ook geurloos en heeft u geen last van rookoverlast.
Dat maakt het nog aangenamer om lekker buiten(-gewoon) te genieten van de BPH-R80 heater.

Het slimme design van de BPH-R80 zorgt dat u de cilinder snel kunt vullen met pellets, klein beetje aanmaakgel toevoegen, aansteken en de glazen buis terugplaatsen. Binnen een paar minuten brandt de BPH-R80 al. Ook de montage is snel en eenvoudig, kijk daarvoor onder het kopje instructies bij ons op de GREEN FLAME website. In de verpakking van uw heater vindt u ook een QR-code welke u verwijst naar de instructie site.

Toepassing

Naast warmte zorgt een Green Flame pellet heater ook voor sfeer. Green Flame levert hiervoor 4 modellen.

De “Table Heater BPH-Q” voor gezelligheid en sfeer, zet deze op tafel of op een pilaar langs uw entree, en gasten ervaren direct de gezelligheid van uw bedrijf. De “Terrasheater BPH-003” perfect voor uw terras, door zijn afmeting straalt hij de warmte uit naar mensen die op uw terras genieten van hun diner, drankje en gesprek. Maar ook onze “Terrasheater BPH006” geeft door zijn aluminium reflector uw klanten warmte en sfeer, deze brandt dan ook nog eens langer dan de eerder genoemde modellen, wat u ontzorgt en uw gasten voorziet van langdurige gezelligheid en warmte!

“Last but not least” onze “Lounge Heater BPH-R80” door zijn stoere RVS design past deze perfect op een kleinschalig terras. Denk hierbij aan uw eigen achtertuin of die van een Bed & Breakfast.

Kenmerken

-Brandduur       1-2 uur

-Vermogen        2,5 kw

-Afmetingen     36 x 44,5 x 129,5 cm

-Brandstof        Houtpellets

€ 179

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Bel ons op 06-22326295 of stuur ons een e-mail.