BBQ kopen

Het is weer het seizoen voor van de BBQ, tijd om er snel een te kopen. Nu het weer tijd is om met vrienden samen te gaan genieten van een avond barbecue. Maar als u geen goede barbecue in huis hebt is het misschien tijd om er een te kopen.
Bekijk ons assortiment

barbecue-kopen-groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Luxere BBQ kopen voor een gezellige avond met vrienden

Als uw vriendengroep iets groter is, heeft u al snel niet meer genoeg aan een wegwerpbarbecue. Als u dan een etentje voor hen organiseert is het heerlijk als iedereen tegelijk kan eten. Kies er daarom voor om een grotere barbecue te kopen. Zo kunt u uw hele vriendengroep uitnodigen zonder dat u hoeft na te denken of het braden wel snel genoeg gaat. Wij hebben een aantal mooie modellen in ons assortiment:

  • Vuurschalen
  • Kamado Grill
  • Pizzaovens
  • Tuinhaarden die ook als BBQ dienen

Als u ervoor kiest om een luxere BBQ te kopen, kunt u met een gerust hart al uw vrienden uitnodigen. Samen zult u met veel plezier kunnen genieten van een heerlijke zomerse avond. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u van de prachtige barbecue die u speciaal voor dit soort avonden heeft gekocht. Uw vrienden zullen u dankbaar zijn.

Ook de optie voor een pizzaoven

Naast de standaard barbecues hebben wij ook een paar prachtige pizza ovens in ons assortiment. Hiermee kunt u uw gasten verrassen met een zalige, verse pizza. Deze pizza ovens zijn zo speciaal omdat u er ook vlees en vis op kunt braden. Daarnaast is hij ook geschikt voor het bakken van een cake of het laten garen van ovenschotels. Dat is pas echt genieten.

Kamado Grill XL 60

meer info

 

Kamado Grill Large 55

meer info

 

JARO Vuurschaal/BBQ

meer info

 

Bestel snel online

Kijk in onze catalogus om de BBQ uit te kiezen die perfect bij u past. Of investeer in een pelletkachel, zodat u in de winter uw huis energiezuinig kan verwarmen. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 06 22 32 62 95. U kunt ons uiteraard ook bereiken via ons mailadres [email protected].
Bekijk ons assortiment