De meest geschikte kachelpijp kopen in de buurt van Breda

De aansluiting op uw pelletkachel is een kachelpijp, deze koopt u makkelijk en snel in de omgeving van Breda. Deze kachelpijp moet worden aangesloten op uw pelletkachel, omdat de kachel niet kan worden aangesloten op uw schoorsteen. Via de pijp kan de rook alsnog de ruimte verlaten. Zo heeft u nooit een kamer vol rook. Deze pijp is gemaakt van rookgasmateriaal.
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P957 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

In de omgeving van Breda uw kachelpijp kopen

Rookgasmateriaal is gemaakt van roestvrijstaal. Dit materiaal is zwart gepoedercoat. Als u een kachel koopt, heeft u rookgas nodig. Rookgasmateriaal is een roestvrijstalen materiaal. Dit is zwart gepoedercoat of heeft een blanke kleur. Als u rookgasmatariaal bij uw pelletkachel nodig heeft, zorgen wij dat dit ook voor u wordt geïnstalleerd.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Kom langs in onze showroom

Heeft u nog vragen over de kachelpijp die u in Gilze, een dorpje de omgeving van Breda, kunt kopen? U kunt ons bereiken via 06-22326295 of mail naar [email protected]. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gilze (Noord-Brabant). U kunt hier de meest geschikte kachelpijp voor uw pelletkachel vinden. Wij zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur open. Als u liever op een ander moment langskomt kunt u ons bellen, dan maken we met veel plezier een afspraak met u.
Bekijk ons assortiment