Kachelpijp in de buurt van Tilburg kopen

Een kachelpijp bestellen die u kunt aansluiten op uw pelletkachel doet u makkelijk en snel bij Groenverwarmen in de buurt van Tilburg. Wanneer u een pelletkachel koopt heeft u ook een kachelpijp nodig, deze buis zorgt ervoor dat de verbrandingsgassen van de kachel het huis verlaten en niet in uw kamer blijven hangen. Onze kachelpijp wordt gemaakt van rookgasmateriaal.
Bekijk ons assortiment

De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Een kachelpijp in omgeving Tilburg kopen van Rookgasmateriaal?

Rookgasmateriaal is roestvrijstalen materiaal dat zwart gepoedercoat is. Als u een kachel koopt, heeft u rookgas nodig. Rookgasmateriaal is een roestvrijstalen materiaal. Deze kachelpijp is aangesloten op uw kachel omdat uw pelletkachel niet kan worden aangesloten op uw schoorsteen. Als u een pelletkachel en kachelpijp bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze veilig en snel bij u worden geïnstalleerd.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Kom langs in onze showroom

Heeft u nog vragen over de kachelpijp die u in de omgeving van Tilburg kunt kopen? Of wilt u weten of u recht heeft op een subsidie? U kunt ons bellen op ons telefoonnummer 06-22326295 of stuur een mail naar [email protected]. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Gilze (Noord-Brabant). U kunt hier de meest geschikte kachelpijp voor uw pelletkachel vinden. Onze showroom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Er staan medewerkers voor u klaar om u te woord te staan.
Bekijk ons assortiment