Kamado grill

Een van onze luxere modellen barbecue is de Kamado grill. Dit is een afsluitbare barbecue. Een Kamado BBQ kopen is een goed idee als u vaker barbecuet met een groep. Deze barbecue kan namelijk veel meer dan alleen uw vlees braden. Dankzij de afsluitbare bovenkant kun u uw gerechten ook grillen, bakken, stomen en roken. Onze Kamado grill is zelfs geschikt voor slow-cooking.
Bekijk ons assortiment

barbecue-kopen-groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Kamado grill green egg

Een green egg barbecue is normaal vrij prijzig, maar als u kiest voor onze Kamado green egg hoeft u zeker niet de hoofdprijs te betalen. Onze Kamado green egg is net als onze andere eggs volledig afsluitbaar. Daarnaast is onze Kamado green egg gemaakt van gebakken en geglazuurd keramiek. Deze keramische lagen zorgen voor een zeer goede isolatie. Hierdoor blijft de rook meer in het ei hangen en dat geeft uw eten die typische barbecuesmaak.

Kies uit een aantal zeer handige accessoires

Uiteraard kunt u onze Kamado green egg gewoon los gebruiken. Maar daarnaast kunt u ook een aantal zeer handige accessoires kopen die perfect bij onze Kamado BBQ passen. Zo kunt u kiezen voor een:

  • Pizzasteen
  • BBQ-borstel
  • BBQ-tang
  • Aspook
  • Set roosters

Kamado Grill XL 60

meer info

 

Kamado Grill Large 55

meer info

 

Kamado Grill Large Diamond 56

meer info

 

Wilt u graag meer informatie?

Wanner komt u uw Kamado BBQ kopen? Voor meer informatie kunt u bellen op 06-22326295 of stuur ons een e-mail [email protected]Onze medewerkers staan u graag te woord en zij leggen u graag alles uit. Of u nu een Kamado BBQ wilt kopen, of kiest voor een Kamado grill, bij ons bent u zeker aan het goede adres. Daarnaast bieden wij ook zonneboilers aan en koopt u een pelletkachel of warmtepomp. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken. Wij zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur open. Als dit niet goed uitkomt kunt u ons bellen, dan plannen we een afspraak in op een ander moment.

Bekijk ons assortiment