Ingebouwde cv pelletkachel

De inbouw cv pelletkachel van Groenverwarmen is mooi weggewerkt in uw muur. Deze cv pelletkachels zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Kiest u voor een gewone variant, of wilt u graag een stille variant?
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P956 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Betrouwbaar en duurzaam

Al onze modellen beschikken over een grote ruit, waardoor u de brandende vlammen goed zult zien. Dit maakt onze modellen extra geschikt om ze in te plaatsen in bestaande open haarden of inbouwhaarden. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen waardoor uw ingebouwde cv pelletkachel erg lang mee gaat. Zeker de met afstandsbediening geleverde modellen zijn erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft niet meer op te staan om een blok hout in het vuur te leggen. Eén druk op een knop is voldoende om uw kachel aan te steken. Naast het grote gebruikersgemak heeft de ingebouwde cv pelletkachel nog een extra voordeel. Dankzij de vlammen geeft hij de sfeer van een open haard. Doordat dit achter glas gebeurt, is het vele malen veiliger dan die werkelijke open haard. Wij zullen de pelletkachel vakkundig voor u installeren.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Kom de verschillende modellen bekijken in de showroom

Er zijn een aantal verschillende modellen te vinden in onze catalogus. Mocht u het prettig vinden om eerst eens te zien hoe een inbouw cv pelletkachel er nu in het echt uitziet, dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u op uw gemak bij ons binnenlopen tussen 10.00 en 17.00 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we graag met u in gesprek over onze inbouw cv pelletkachels. We leggen u graag de verschillen uit tussen de verschillende modellen inbouw cv pelletkachels die we in ons assortiment hebben. En we bespreken graag wat het beste bij uw wensen aansluit. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen met uw vraag. Neem contact met ons op via 06-22326295 of [email protected]. Horen we snel van u?

Bekijk ons assortiment