Wij plaatsen en installeren uw nieuwe pelletkachel

Als u een pelletkachel bij ons heeft gekocht komen wij hem graag voor u plaatsen en installeren. Bij Groenverwarmen kunt u in onze winkel een pelletkachel komen uitzoeken. Samen met u kijken wij of deze geschikt is voor de ruimte waarin u hem wilt hebben.
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P956 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Wij plaatsen en installeren de pelletkachel voor u

Als we samen hebben uitgezocht dat de pelletkachel die u wilt ook daadwerkelijk te plaatsen is, gaan we over op de aankoop. Om te bepalen of de pelletkachel van uw keuze ook daadwerkelijk te plaatsen is in bijvoorbeeld uw woonkamer, willen wij eerst een aantal dingen weten. Zo willen wij bijvoorbeeld graag weten hoe groot uw woonkamer is en hoe het zit met aansluitingen. Vaak vragen wij eerst om een foto of bouwtekening van uw woonkamer. Zo kunnen wij zien of het zin heeft om de pelletkachel daar te installeren.

De kosten van het plaatsen en installeren van een pelletkachel

Wat de kosten zijn van het plaatsen en installeren van een pelletkachel is niet altijd goed te zeggen. Dit heeft namelijk met meerdere factoren te maken. Een schoorsteen is bijvoorbeeld niet geschikt voor pelletkachel, hiervoor moet dan een nieuwe schoorsteen voering aangebracht worden. Verdere dingen die mee kunnen spelen in de kosten zijn

  • Of u een betonen vloer heeft
  • De lengte van de lengte van de rookgasafvoer
  • De hoogte van de woning,
  • De manier van aansluiten

Er is heel wat kennis nodig voor het plaatsen en installeren van een pelletkachel. Hiervoor is ook een hoop informatie nodig vanuit u, de klant. Aan de hand van alle dingen die wij weten wordt een offerte opgemaakt.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Als u nog vragen heeft beantwoorden wij die graag

Als u nog vragen heeft voor de mogelijkheden van het plaatsen en installeren van een pelletkachel kunt u contact opnemen met ons via ons telefoonnummer 06-22326295. Ook kunt u ons bereiken via de mail. Ons mailadres is: [email protected]. Ook bent u van harte welkom in onze showroom daar is iemand aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Bekijk ons assortiment