Pelletkachel kopen

Als u een energiezuinig(er) huis wilt, is het goed om erover na te denken om een pelletkachel te kopen in onze winkel in Brabant. Omdat deze kachel brand op pellets kan uw huis eigenlijk volledig van het gas af. Dat is iets waar we in de toekomst allemaal naartoe moeten. Alle huizen moeten verwarmd worden zonder dat er gebruik wordt gemaakt van gas. Dus als u toch moet overstappen, kies er dan meteen voor om een milieuvriendelijke pelletkachel te kopen bij Groenverwarmen in Brabant.
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P957 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Een pelletkachel kopen en aansluiten op de Cv-ketel

Het grote voordeel van het aansluiten van uw pelletkachel op de cv-ketel is dat u uw woning energieneutraal kunt maken. Een ander voordeel is dat een pelletkachel een hoger rendement heeft. Stoken op houtpellets is CO²-neutraal en dus milieuvriendelijk. Dankzij deze optimale verbranding komen er bijna geen roet- en rookresten in uw woning, daarom heeft u geen schoorsteen meer nodig. Bij ons kunt u de pelletkachels in de showroom bekijken. Er zijn ook pelletkachels waarbij de ventilator wat geluid produceert. Kom dus langs om onze pelletkachels in de showroom te bekijken én te beluisteren. Welke pelletkachel past bij u? Als u langs komt om de pelletkachels te bekijken in de showroom in Brabant, vertellen we u graag over uw recht op een subsidie als u een pelletkachel gaat kopen.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Een pelletkachel uit de showroom kopen in Brabant

Bij ons in de winkel bent u op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur welkom om rond te kijken, of bel ons via 06-22326295 om een afspraak te maken. U kunt ons ook mailen op [email protected]. Wij vertellen u graag meer over de pelletketels die u in onze showroom kunt vinden. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. De koffie en thee staan voor u klaar.

Bekijk ons assortiment