Subsidie voor uw pelletkachel

Via de site van onder andere de gemeente kunt u zien of u recht heeft op een subsidie voor uw pelletkachel. Dat is natuurlijk ideaal als het om zo een uitgave in één keer gaat. Via de website van de gemeente kunt u lezen of u recht heeft op zo’n subsidie.
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P957 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Subsidie voor een pelletkachel voor de particulier

Als u als particulier aanspraak wilt maken op een subsidie voor uw pelletkachel zijn er een aantal voorwaarden waar deze aan moet voldoen. Een paar van de belangrijkste zijn hieronder opgesomd. U kunt aanspraak maken op subsidie als uw pelletkachel:

  • Bestemd is voor de productie van warmte
  • Automatisch wordt gestookt op houtpellets
  • Een gesloten voorkant heeft
  • Een vermogen van 5 tot 500 kilowatt heeft

Subsidie voor een pelletkachel voor de zakelijke klant

Iedere ondernemer die in Nederland die belastingplichtig is, kan van deze regeling gebruik maken. Er zijn voor u als ondernemer namelijk een aantal investeringsregelingen waarbij u een financieel voordeel kunt behalen. U kunt als ondernemer gebruik maken van de energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie.

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Ecosy pelletkachel

meer info

 

Altech Torus pelletkachel

meer info

 

Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze met plezier

Mocht u vragen hebben over wat een pelletkachel is en wat voor voordeel u ermee heeft. Dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen op ons telefoonnummer 06-22326295 of stuur ons een e-mail naar info@groenverwarmen.nl. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Gilze (Noord-Brabant). Wij zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. In onze showroom staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mocht u willen dat wij uw nieuwe pelletkachel komen installeren, horen wij het graag. Mocht u specifiekere informatie willen dan kunt u die vinden op de site van de gemeente. Voor informatie over de subsidie kunt u op de site van de overheid terecht.

Bekijk ons assortiment