Warmtepomp kopen vlak bij Breda

Als u een warmtepomp in de omgeving van Breda wilt kopen, dan bent u bij ons in Gilze aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u het beste advies op maat te geven. Zien we u snel?
Bekijk ons assortiment

Piazzetta P956 pelletkachel - Groenverwarmen
De specialist in BBQ en Kachels
Montage door gecertificeerde monteurs
Eerlijk en passend advies

Wij leggen u in de buurt van Breda graag de werking van een warmtepomp uit

U kunt een warmtepomp het beste zien als een omgekeerde koelkast. De warmtepomp onttrekt warmte uit de omgevingslucht. Het aanzuigen van de lucht wordt gedaan via een ventilatiesysteem. De lucht wordt door een warmtewisselaar gestuurd die is gevuld met koelvloeistof. Er zitten wel een aantal voor- en nadelen aan een warmtepomp. Een nadeel is bijvoorbeeld dat de aanschafkosten hoog liggen, al verdient u dit in de loop van de tijd dubbel en dwars terug.

Voordelen

  • Zeer milieuvriendelijk
  • Gemakkelijk aan te sluiten op zonnepalen
  • Gebruikt weinig energie en stoot weinig CO2 uit
  • Heeft een hoog rendement

Austria warmtepompboiler

meer info

 

Daikin Altherma

meer info

 

Tesy warmtepomp

meer info

 

Kom langs in de omgeving van Breda, wij leggen u graag uit hoe een warmtepomp werkt

Als u langskomt in onze showroom in een dorp naast Breda, leggen wij u graag uit hoe een warmtepomp werkt. U kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur bij ons terecht. Uiteraard kunt u ook via de telefoon contact met ons opnemen 06-22326295 of stuur ons een e-mail [email protected]. Horen we snel van u?
Bekijk ons assortiment